2016. január 24., vasárnap

Thula Thula I.


A tortenet szamunkra a Facebook-n kezdodott. Lattam egy ujszulott kiselefantrol es egy nemetjuhasz kutya baratsagarol szolo filmet. Nagyon meghato volt. Tovabb nezegelottem az oldalon es talaltam meg egy filmet, amely ennek a vadrezervatum alapito tulajdonosanak a halalarol szolt.
Idemasolom a  linket, nezzetek meg es utana elmeselem hogyan jutottunk el Thula Thulara.


 
A tulajdonos Anthony Lawrence varatlan halala utani napokban imadott elefantjai, 31 fos csalad, harom napon at felkerestek az elhunyt hazat. Ilyen soha nem tortent elozoleg. Ez a ket hir keltette fel az erdeklodesemet es keresemre az en Balintom osszehozott egy csodalatos hetvegen ezen a helyen, ezekkel az allatokkal.
A negy eve meghalt Lawrence felesege folytatja a megkezdett munkat. Odaerkezesunkkor pont talakoztunk vele is es csodalkozasunkra kezebe tartotta a magyarul is megjelen bestseller-t amit a ferje irt a rezervatum viszontagos eleterol. Meg is vettuk , Balint le sem tudja tenni, annyira jo ! Biztosan aruljak Magyarorszagon, feltetlen vegyetek meg, mert nagyon jo ! /ez itt a reklam helye :)
Ebben a blogfejezetben a vendeghazat es a mi satrunkat mutatom be. Fantasztiikus volt, 3 reszes luxus sator, mindennel felszerelve  :) Mehmed szultan hareme is megirigyelte volna. Mikozben a pihenobnen lebzseltem, elosont az "ablak " elott egy nyala csoport :)
Sutottek , foztek rank, ill egy nemzetkozi tarsasag jott ossze, 2 hazaspar az USA-bol, egy durbani meg mi a felig magyarok :)

 


 















 






 









 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése