2016. július 28., csütörtök

English Pub

Nagyon kedvelem amikor valami isten háta mögötti helyen betérünk ebédelni az egyetlen lehetőségbe. Étkezési problémáim miatt képtelenség az étlap bármelyikét is megrendelnünk. Legtöbbször egy mix-et eszünk , amiben nincs liszt meg hús meg azok a zöldségek amikre allergiás vagyok. Így a rendelés végére szinte családtagként kezelnek és abszolút kihívásnak érzi a tulaj, aki egyben a szakács, hogy a számomra megehető ebédet el tudja készíteni. Bálint mindenben szolidalít velem , pedig engem valóban nem zavar ha ő sült krumplit lapátol magába :)
Szóval ez egy angol kocsma, Itt is minden aranyos dolog volt, hangulati elemként bedobták a vaskályha mellett melegedő ebeket...a legjobb viszont a polcra kis csipeszekkel felaggatott kötött sapik voltak. Elfelejtettem megkérdezni a gyüjtemény miértjét...talán a gazdáik már nem is élnek, vagy kölcsönözhető sapik ezek...na majd legközelebb.
Kaja isteni volt és biztosan vissza fogunk ide térni, mert később találtunk egy föld utat a hegyek között ami olyan szépséges tájra vitt minket, hogy meg kell ismételnünk melegebb időszakban :)



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése