2016. szeptember 17., szombat

Mindent a sex-ert

A kertünkben van egy kis tó...talán amiatt ... élnek békák  is méghozzá az afrikai bika béka. Nem találkoztam még velük szerencsémre, de a hangjuk alapján be lehet azonositani őket. Rettenetesek , rá lehet keresni, irom a linket
http://www.haon.hu/vide-lo-egeret-eszik-a-szrnyeteg/news-20101103-10360401
elgondolkodtam , miközben hallgattam őket, hogy vajon hogy mehet  a sex közöttük? Mi a fenéért cipeli a nőstény a hátán ezt az aprócska  himet? Talán közben csinálnak valamit ? ...De nem. Az egész napokig tartó borzasztó erőpróba a csajnak az, hogy a him, rögtön , amikor a petek földet érnek a nőstényből, azonnal ráereszti a him sejtjeit. Ott nincs kec-mec. Van úgy, hogy többen is felszállnak rá  :)
Egy pillanatra sem lehet félrenézni, ott kell résen lenni, mert különben egy másik hím lesz a nyerő...aztán oda a vérvonal :)
Másik nagy kedvencem a szövőpinty. Már láttam filmen a melót ,amit véghezvisznek egy kis etyepetyeért, de a hétvégén Pretoriaban a kerités festése közben volt szerencsém közelről tanulmányozni ezeket a tüneményes kis madarkákat.
Először is a leány semmit nem csinál csak vár. Időnként elmegy rokonlátogatásra, vagy bevásárolni. A him viszont miközben serényen szövi a fészket....énekel es egyébb módon szórakoztatja kedvesét. Igazán komoly munkát végez, egyáltalán nem mindegy, milyen lesz a keco. Ha nem elég tágas, vagy silány a berendezése, esetleg nem biztonságos, rossz a kilátas, a fekvés / lógás / szóval ezernyi kritériumnak kell megfelelni ahhoz, hogy a leány pinty....és most figyeljetek !
Oda tartja-e  ILLESZTÉSRE a kloakáját ? Mert  a madaraknál bizony ez a sex.....egyszerűen nincs mit bedugni :)  Biztosan van simi vagy odabújás, kotorászás a pihében :) de csak  illesztés és beleengedés......és abból lesz a kikölthető tojás  :)
A kepeket akar en is fotozhattam volna  :) google









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése