2016. december 8., csütörtök

Hogy kerul a csizma az asztalra?

Avagy a tehen az utra? / Mindegy , hogy eppen autopalya vagy foldut...
Mike az afrikaans kivitelezo akivel a palota felujitasi munkak kozepette ismerkedtunk meg ...egy kulon szam :)
Eloszor is akkora mint egy kifeljett barna medve, persze, mint lenni szokott kenyerre lehet kenni :)
Szenvedelyesen gyujti a felesegevel  az apro allatokat  , van 14 york shire kiskutyajuk, kacsak , libak...es semmi allatot nem esznek meg aminek mar van neve...
Mike ket eve valami marhavagohid kozeleben jart es eszrevett egesz kis ujszulott tehenkeket...borjakat. Kerdezte, hogy hol az anyjuk a kis arvaknak. Es most figyeljetek....a begyujto teherauton szulettek es az anyjukat a szules utan levagtak. Szerintetek a tehen gazdaja adta be a vajudo tehenet a vagohidra?
Nos az ordog a reszletekben van.
Jozsi elmegy a haverjaival tehenet lopni 2oo km -rel odebb.
Majd hazajonnek az lopott tehenekkel, azok par napig itt lezengenek az utakon, majd amikor jon a felvasarolo teherauto, akkor elokerul Jozsi es eladja a tehenet, mintha az ove lenne. Emiatt vannak a tehenek ejjel is az uton, mert szerencsetlen allat nem tudja hol a haza....Ezert nem jott oda hozzank az elutott allat tulajdonosa, mert nem volt neki...es ezert kerul a vagohidra a mindenoras szulni keszulo szerencsetlen.
Mike osszeszedte az ott epp ehen halni keszulodo 11 db kisbocit es hazavitte. Rohanas cumisuvegekert meg tapszerert, kepzelhetitek mi volt ott a farmon. Mindegyiknek nevet adtak :)
Ez a kis csapat ma mar 1 eves es boldogsagos tehenkent ugralnak a reten :)
Lattam a fotokat...tenyleg.
Viszont lattam a falon meg ket kepet, amelyek Mike fiait abrazoljak kb 14 evesen egy-egy vad mellett.
Valamit esznek.
Hat itt ugy erik ferfiva a fiucska, hogy az elso vad amit elejt teszi azza, de csak akkor ha nyersen megeszi annak a vadnak a ...ha nosteny akkor a szivet, ha him akkor a herejet.
Hat ezek az ifjak a kepek tanusaga szerint ferfiva ertek :) jajajajajajajajaj










































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése