2015. augusztus 9., vasárnap

Egyutt a golyakkal Afrikaba


Vegre eljott az indulas napja!
Megpakoltam a borondot a kreativ studio anyagaval es ezaltal a suly 30 kg~ra, a kezitaskam 10~re.
Felszerelkeztem batique pipakkal festekekkel, varrokeszlettel, mozaikos fogokkal es meg sorolhatnam mi minden bekerult azert, hogy szabadidomet tartalmasan tolthessem el.
Velemenyem es tapasztalatom szerint az E betuvel kezdodo legitarasasag a legszuperebb (ez itt nem a reklam helye), kaja es felszolgalas, fel es leszallas szempontjabol.
Szoval hibatlan korulmenyek kozott erkeztunk Dubai~ba Zsuzsival (nagy lanyom). Ott szokas szerinti tolokocsis kenyelem vart minket, felvaltva belso elektromos utastranszporttal. Nehany ora varakozas utan tovaroppentunk az afrikai kontinens deli csucskere Johannesburg~ba.
Ott egy kicsit "megvicceltek" minket, a nagy kerdes mindig az hogyan tovabb. Toroltek minden torolhetot es csak vartunk, vartunk csatlakozasra.
Zsuzsi retnthetetlen nyugalommal reagalt a kaoszra. En kevesbe!
Minden megfordult a fejembe, meg az is, hogy el sem jutok talan az en Balintomhoz. Vagy a hatralevo 600 km~t gyalog kell lezarandokolnom. De aztan ujra olajoztak egy nagy gep turbinajat, es alacsony repulomagassag mellett meg is erkeztunk Durban~be.
Rogton lementunk az ocean partra, megvacsoraztunk, ritualis labmosas a vizben, Zsuzsit elhelyeztuk a rezidenciajan es mi pedig szerelmes alomba zuhantunk.

















1 megjegyzés:

  1. Nagyon orulok nektek, oruljetek egymasnak Balinttal, es irj a kalandjaidrol! :)

    VálaszTörlés