2015. november 29., vasárnap

Tendelai viragok

Egesz heten ezekkel a mozaik viragokkal voltam elfoglalva, amit a tendela~i iskola igazgatojanak igertunk. Nagyon vartak minket. A mozaikon kivul tobb kezmuves otletet vittunk.
Evekkel ezelotrol maradt paszpartu belsoimet felajanlottam udvozlolapok keszitesehez, vittunk mintat, prototipust ehhez. Szines ici~pici gyonygyoket, ures neskave uvegeket, rengeteg lapos kavicsot es laposra csiszolt kagylokat.
Ezekkel be lehet boritani az uvegeket.
Berajzoltuk a mozaik helyet az egyik szabad falreszre, ahova Balint nagyon ugyesen (nem mint egy kezdo burkolo tanonc) egesz profi modon felragasztotta. Probaltuk a bameszkodo ifjaknak atadni a burkolo szakma fortelyait, tobb kevesebb sikerrel.
A nagy szegenyseg mellett a termeszet talcan nyujtja a lehetosegeket, mindenutt faszen halmazok hevertek. Az egyik lelkes fiut tanitottam a faszen hasznalatara. Talan megtudjak erteni azt, hogy nem kell feltetlenul penzt aldozni arra, ha alkotni akarnak valamit, meg kell keresni az eszkozokre az alternativat. Fakanal helyett lehet a ragasztot egy bottal kikeverni.
Volt meg bennunk annyi ero, hogy egy kis setat tettunk a hegyoldalban.
Mar nyolc orakor rank esteledett es itt elzarva a kulvilagtol a
lomba szenderedtunk. Szerencsere majom tamadastol nem kellett tartanunk itt.
Masnap reggel kifugaztuk a mozaikot, kozos fotozas es egy kazalnyi feher es halvany sarga kalaval elindultuk haza fele.




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése