2017. június 26., hétfő

Umhlanga-i séta

Egyre hűvösebb az idő és már kivánkozunk nagyon a napsütötte helyekre. Gondoltuk itt pont jó lesz kicsit múlatni az időt vasárnap. Mióta utoljára itt jártunk kinőtt egy hatalmas plaza a földből, fantasztikus árukínálattal. Rögtön a kapunál felfedeztem egy disztárgyakat árusító üzletet. A kínálata vegyes, de ezek a kerámiák annyira aranyosak voltak, no meg az extrém hosszú és vékonyra mintazott férfi alakok teljesen lenyűgöztek.
Lenn a parton a hires világító toronynál a köveken horgásztak, mi meg bámészkodtunk. Senki nem fogott semmit. A homokba kisodort kagyló hulladékot mindig átnézzük lecsiszolt üveg darabkák reményében és akkor találtuk azt a szörnyen randa holt oceáni lényt...még kopoltyúja sem volt, valami féreg lehetett.
Egy fotózásba is belekeveredtünk, szépséges indiai táncosnők használták díszletnek az óceánt :) lelesifotóztem én is őket :)
Késő délután behúzott a hasunk az Ocean Basket nevű szenzaciós halairól elhíresült vendéglőbe és ott sikerült degeszre ennem magam Salmon-nal. Az autó , még itt is unicomnak számított, a kis lila, mások is megcsodálták.
Egy átlagos appartman 160 millió ft-ba kerül itt, emelettől  és kilátástól függően. Ez a hely, amolyan újgazdag paradicsom....
Gyönyörű nap volt. Béke és nyugalom




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése