2017. július 9., vasárnap

Eskövő Angelique & Brendon

Abban a kitüntetésben részesedtünk, hogy ismét meghívtak minket egy esküvőre. Történetesen Bálint egyik fiatal kollegája esküdött örök hűséget az ő szerelmének.
A románc már elég régen elkezdődött, amikor egy bulin e két fiatal megismerkedett. Ennek már 9 éve....Nagy, elsöprő szerelem lett. Brendon hányadtatott szülői háttere / szülők elváltak, apukáját egy rablóbanda 15 készúrással szinte megölte..../ arra késztette a fiatalokat, hogy a lány szüleinél egy fedél alatt, biztonságban és nyugalomban éljenek., Sőt, a lány még anyagilag is segítette a fiú egyetemi éveit. Most eljött a nap, gyűrű kerül az ujjukra. De nem is akárhogy.
Én még ilyet nem láttam :) Az esküvő megrendezése egy óceán parti szálloda tetején, az erre kialakított termekben volt. Pazar kilátás és az üvegszerű berendezés, a virágok, mind emelték azt a meseszerű képet, amit Brendon örömkönnyei megkoronáztak.
Amikor az ajtóban feltünt az imádott gyönyörű lány az apukája karjába karolva, Brendon egyszerűen elsírta magát......annyira megható volt, hogy sokan vele könnyeztünk :) én is :)
A pap elmondta , sajátos stilusban előadta az intelmeket is a kötelező szöveget, majd megkérte a házasulókat, hogy pár percben, egymás szemébe nézve, mondják el, miért és hogyan szeretik a másikat. Na ez már ismét annyira szépre sikeredett, hogy a mi Brendonunk ismét könnyekben tört ki.
Mennyi érzelem van ebben a fiúban...bár azt is tudjuk róla, hogy elismert ketrec harcos, tehát nem egy nyámnyila fickóról van itt szó. :)
Majd a pap kérésére  a szülőkkel együtt körbe álltak és egy amolyan védelmi szövetséget kötöttek.
Volt egy kis állófogadás, majd levonultunk az étterembe.
Ott ismét sírás volt, most a lány apukája beszélt a fiatalokról és a jövőről.
Majd végre megnyugodott mindenki és egy  gitáros fiú remek dalai mellett degeszre ehettük magunkat.
A képek nem sikerültek valami élesre, de hát ennyi könnyezés mellett az is csoda, hogy egyáltalán dokumentálni tudtam az eseményeket :)
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése