2015. április 19., vasárnap

Az oroszlan ugrani keszul....

A mai nap  eleinte nem tunt tul komplikaltnak. Balint tudott egy kozeli oroszlan parkot /50 km / es attol nem messze levo madarparkot. Ezt a 2 programot terveztuk be mara.
Elmancikaztuk az idot delelott, igy kb delre ertunk a helyszinre.
Jo nagy bozot vette korul a silany utat amely kacskaringozott a parkon keresztul.
A papirkaban az volt tobbek kozott, h csak felhuzott ablakkal lehet kozlekedni....de nem jott semmi es senki csak egy elefant a gazdijaval. O viszonylag jamboran korbe mutogatta legatyasodott hatsojat.
Majd  meglattuk a keritest es mogotte a csaladokat amint unott blazir pofaval asitoznak a napon.
Zsilipelt keritesen keresztul bejutottunk kozejuk es igy mar csak az auto vedelmere szamithattunk.
Tobb auto volt e teruleten, mindenki boszen fotozta a kitomottnek latszo nagymacskakat.
Majd eljott az a pillanat amikor Balint nem arra fodult az autoval amerre eddig a tobbiek.....
Az egyik kiraly felallt.....szembe fordult velunk, majd elindult felenk. Nem futott, de jott.....mi meg tolatas....mi is kemenyen hatraltunk...de.jott a dog es ratette a mancsat a motorhaztetejere. Akkor lefulladt az auto es en kb befostam. A kiraly majdnem felugrott a motorhaz tetejere amikor Balintnak sikerult jobbra elfordulnia es az utra evickelni, ahol eddig a tobbiek is mentek. Jott utanunk es kikisert minket. Probaltuk meltosagunkat megtartva nem izgulni annyira de nekem tok voros volt a fejem es nagyon melegem volt. Balinton nem lattam szinelvaltozast, de hat ot eldoritja a szakalla.... Jo volt kinn.
Neztuk a felhoket, nyaltunk egy fagyit es atmentunk a madarakhoz....A sasok es vercsek hoztak a formajukat reg elveztem ennyire a szarnyasokat...



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése