2015. április 6., hétfő

Szerdan delutan telerakva az autot a campingezeshez szukseges mindennemu holmival elidultunk.
Szokasos tomeg, szokasos tempoval robogunk a hegyek fele (Drakensberg). Szamomra kulonos ez a hegyseg, mindegyiknek hianyzik a teteje.
Hatalmas volgyek, mezok terulnek el alattuk, mindenutt rovid fu, ami zold. Semmi bozot, aljnovenyzet, olyan mintha zold barsonnyal vontak volna be a tajat.
Neha elkalandoztuk a felhok latvanyan, de errol maj egy kulon fejezet keszul.
A festival helyszine kb 30 eve helyi hazaspar tulajdona, akik 26 eve biztositjak ezt a termeszetes kornyezetet a szabadteri zenei musoroknak. Kb 10 ezer ember erkezik kulonbozo terepjarokkal, furcsa oltozettel es nagyon vidaman. Ezt a kaoszt hihetetlen jol kordaban tartottak a szervezok tok jambor biztonsagi emberei, akik 24 oras szolgalatban acsorogtak latszolagossan.
Kulon kiemelnem a mobil WC~k tisztasagat. 5 WC~kent egy allig felszerelt helyi no gumikesztyuben, kezeben kefevel es felmosofaval rogton beugrott utanad rendet rakni. Igy Europat megszegyenito kulturaltsag volt e teren. Minden nap szedtek a hulladekot, szetvalogattak, igy hegyek kepzodtek az osszegyujtott soros dobozokbol. A mai napon lancot alkotva atfesultek az egesz teruletet es minden ami nem fu volt osszegyujtottek.







Nem boldogultunk ezzel a kis elotetovel es ez a helyi csapat segitett osszerakni.




Melegviz szolgaltatas


Dietas elemorzsiank a voros bor elott


A 4 nap alatt minden nap 5 evszakot eltunk at




reggel




mobile wc~k 




A kovetkezo fejezetben a nezokrolrol tudositunk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése