2015. május 10., vasárnap

Hegyre fel

Eloljaroban elmondanam, h nem vagyok  se hegymaszo se onkinzo tipus.....amit tettem , inkabb az, h belattam  azt, h nem lehet ugy elmenni a Masvilagra, h ezt a szepseget ne lassam :) Valamivel el kell majd szorakoztatnom az ottlevoket is :)
Mint tudjuk a tilos dolgok a legedesebbek es a legszebbekert meg kemenyen meg kell dolgozni.
Itt Delafrikaban masok a leptekek, ha Balint azt mondja, h elugrunk a hegyekbe , az minimum 300 km fele kozelit. Nos elugrottunk hetvegere, persze a szokasos orulet az utakon. Balint ebben ugyonugy benne van, lattam rajta tegnap hazafele a vaksotetben, h elvezi.....itt nincs kamionstop, ejjel is mennek , nagyon, es a szo szerint rengeteg auto 12o , 14o  nel a 3 savban egymast letolva szaguldanak  a fel es le es kanyargo rally autopalyanak nevezett utjaikon.
Reggel beoltoztunk, hatra fel egy vizespalack csovel, kezbe bot , fejre kalap , es egy esokabat meg ramkotozve.Balinton kicsit tobb, az oven egy GPS,kotel, egy gyalogsagi aso, mert a pavian kakilhat barhova, nekunk peldat kell mutatnunk, ha rank jon a szukseg a bozotba, akkor azt szepen, kulturaltan elassuk.
Kizart, h ramjojjon barmi is ott, magas az alj novenyzet, lapito mambak ....stb.....
Ja, es volt az oven egy elsosegely taska is meg egy tavcso.
Az ut nem tul meredek, jarhato de hosszu es kanyarog korbe a hegyek gallerjan at a cel fele.
Valahol a messzesegben van egy hasadek a hegy majdnem tetejen es ott at lehet jutni a tuloldalra egy vaslancletran felkepeszkedve......de jo.....
Nem jutottunk a kozelebe se, mert a nap veszesen ment le, sotetben ez az ut kivitelezhetetlen.Akik szembe jottek velunk, mind visszafordultak, h nem tudtak odaig eljutni.... hat mi sem...vissza kellett fordulni , h sotetedesre a kunyhoinknal legyunk.
No de masnap !!!!! Mondom a Balintnak, h itt minden hegy ugyonolyan, induljunk korabban el, nem kell uj hegyet keresni  :)
Hat igy is lett, koran neki, senki nem jott....viszont baromi nagy felhok jottek es olyan szinten szarra aztunk, h iszonyat volt.
A cel elott szembejott velunk egy csapat , 2 fiu es 1 lany, ok feljutottak . Kis eszmecsere utan kideult roluk, h csehek  :)
Mi is vegul elertuk a hasadekot :)
Visszafele nagyon szar volt, fajt a terdem oldalt, a szalagom, de azert megerte, mert gyonyoru volt :)
Ma mar regeneralodtam azert :)
A sziklarajzok kulon postban lesznek
A falu neve Canibals......errol  is a fenti postban lesz szo :)































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése